Professionel​ lægning af
VINYLGULVE


Vinylgulve er den ideelle løsning til badeværelset, køkkenet, bryggerset, entréen og andre steder, hvor gulvet bliver udsat for meget slitage og vandpåvirkning.

Vinylgulve er stærke gulve, der kan holde til lidt af hvert. Det er gulve, der er lette at rengøre og vedligeholde. Det er kort sagt det gulv, der skal lægges, hvor sliddet er størst.​

Forskellen på vinyl kontra linoleum er, at vinyl kan tåle at der dissideret ligger vand og tørrer ind, uden at det laver skjolder på gulvet, og at du groft sagt kan skylle gulvet med en vandslange vis der er afløb i gulvet. Derfor bruges vinylen også i industrikøkkener og badeværelser, da den er vådrums godkendt til dette, og kan tåle vandpåvirkning over længere perioder.

SKOVS Gulve og TømrerService IVS lægger vinylgulve professionelt og effektivt til favorable priser. 

Har I allerede indkøbt det gulv, der skal lægges, kommer vi gerne og monterer det korrekt. Skal I først til at finde det helt rigtige vinylgulv, står jeg klar med råd og vejledning.

Du kan med fordel ringe til mig på telefon 51 90 18 90, men du kan også skrive til min e-mail skovsgt@gmail.com, hvis det passer dig bedre. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Like og følg os på Facebook

Indhent et uforpligtende tilbud på dit projekt

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Firmainfo

  • Skov´s Gulve & Tømrerservice
  • Stationsvej 8, 4440 Mørkøv
  • CVR: 40316957

Kontaktinfo

Jan Skov

*Hvis jeg ikke tager telefonen når du ringer er det fordi jeg arbejder for endnu en kunde.

​Læg venligst besked.